VEPŘOVÝ GULÁŠ S RAJČATOVOU ŠŤÁVOU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ VEPŘOVÝ / 




INGREDIENCE: 600g vepřového masa z plecka nebo ramínka, 1 lžíce sádla, sůl, 1 menší cibule, vývar, 1 konzerva rajčatové šťávy, půlka menší hlávky bílého zelí, 1 lžíce hladké mouky, máslo.

POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli (nesmí zežloutnout). Potom přidáme na nudličky pokrájené maso, osolíme a po celém povrchu opečeme. Podléváme po částech rajčatovou šťávou a vývarem a dusíme téměř doměkka. Zelí nakrájíme na čtverečky o straně asi 2 cm a přidáme je k masu. Podle potřeby přisolíme, a když se šťáva ze zelí vydusí, můžeme přilít ještě rajčatovou šťávu. Zelí nesmí příliš změknout. Použijeme-li v zimě skladované zelí, rozebereme je na listy a vložíme je vcelku na chvíli do vřelé vody, aby se odstranil pach. Potom je dáme okapat a nakrájíme. Nakrájených zelných čtverečků má být asi 4 šálky. Guláš zahustíme kouskem másla smíchaného s moukou. Jako přílohu podáváme nočky.



VEPŘOVÝ GULÁŠ S RAJČATOVOU ŠŤÁVOU. VEPŘOVÝ GULÁŠ S RAJČATOVOU ŠŤÁVOU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1381 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz